Azért születtünk e Földre, hogy tapasztalásainkon keresztül fejlődjünk és felsőbb küldetésünk teljesítése által jobbá tegyük azt. 

Rólam

Szokai-Máthé Imola
Szokai-Máthé Imola

“Szeretet, bátorság, önazonosság:
A felhők felett mindig süt a nap!”

Utunk egy életen át tartó tanulás, lelkek kísérnek minket és mi is lelkeket kísérünk és rájövünk arra, hogy a vágyott boldogság az út maga. Hisz önmagunk boldogságának valódi forrásai mi vagyunk az itt és mostban. Így válunk szeretetet adó emberré és ekkor tudunk csak igazán szeretetet befogadni.

Ezen a hosszú úton indultam el én is, a természet szeretete tett tájépítész-művésszé, hisz onnan jöttünk és oda is tartunk bizonyos kvalitásban. Természetes élettereket terveztem és festettem, miközben egyre inkább közelebb kerültem az ember és a természet egységének spirituális-energetikai alapjaihoz a geomantia, a feng shui, a tértisztítás, az energianövények világa és a spirituális választerápia módszere által.

Ekkor találtam rá Liane Collot d’Herbois angol festőművésznő és festésterapeuta egyedi festészeti technikájára, melynek nemcsak esztétikai, hanem lélekfejlődést-öngyógyítást stimuláló hatása is van: a test, a lélek és a szellem harmonizálását segíti elő.

Kedves tanáraim, barátaim és klienseim ösztönzésére a külső tájak építészetéről folyamatosan áthelyeztem a hangsúlyt a belső tájak, a lélektájak művészi megjelenítésére.

Hisz mikrokozmoszunk nem más, mint a makrokozmosz maga.

Mert minden egy – Minden energia – Így a színek is.

Példaképeim és mestereim: J. W. von Goethe és Rudolf Steiner; Liane Collot d’Herbois, Ernst Fuchs, Kazimiro di Ronay, Roland Tiller és Reingard Kopsa festőművészek, valamint Ujváry Éva festésterapeuta. 

Hálás köszönet.

Egyéni konzultációk

Szeretet- akvarell - Szokai-Máthé Imola
Szeretet

Személyes találkozásainkon egy olyan természetes élettér és egyedi arculat kialakításán dolgozunk, melynek alkalmazásával jól fogod érezni magad az itt és mostban: 

A klienseim életútját egy darabon kísérve abban segédkezem, hogy az öngyógyítói szándék kibontakozzon és az ezáltal stimulált lélekfejlődés hosszú távon fenntartható fejlődés maradjon a magasabb életminőség elérése érdekében.

Szeretettel várlak, hogyha:

  • szeretnél belépni a színek varázslatos világának kapuján és közelebbről megismerkedni azokkal a színekkel és formákkal, melyek az aktuális lélekfejlődésedben leginkább támogatóan hatnak rád és ezáltal
    szeretnél finoman ráérezni a saját személyes – akár online – stílusodra és arculati megjelenésedre,
  • szeretnéd felfedezni a benned rejlő alkotói éned és
  • szeretnéd megérezni, hogy melyek azok az energianövények és egyéb térelemek, melyek társaságában jól érzi magát és feltöltődik a tested, a lelked és a szellemed.

Ízelítő a stíluslapjaim világából, amivel dolgozom

Melyik a kedvenc képed?
Melyik hangulatvilágot választanád?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel indulunk el egy közös úton
az egyéni konzultációk és workshopok során.

A képek megtekintéséhez kattints a Stíluslapok képre!

Kreatív workshopok

Szeretettel várlak, hogyha megtetszett az a stílus, amiben alkotok és ki szeretnéd próbálni magad egy közös művészeti-energetikai alkotó térben. 

Itt betekintést nyerhestz a színtiszta színtitkokba és ajánlást kaphatsz arra is, hogy az elkészült kis saját meditatív energiaképedet milyen környezetbe helyezd el otthon úgy, hogy az az adott tér szín- és energiaáramlásába szervesen illeszkedjen az aktuális évszaknak és az saját egyedi életszakaszodnak megfelelően.

Lilith - akvarell - Szokai-Máthé Imola
Lilith